10 имена, с които да дарите децата си, за да изпъкват навред!

Apr 28, 2017     zhelyo     12542
Вашите рожби несъмнено са нещо повече от всички останали рожби. И това не бива да го знаете само вие, трябва да е ясно и за околните. Какъв по-добър начин да сигнализирате на света, че отрочето ви е уникат от това да го кръстите по величествен начин?

Ето идеи, които може д:а използвате за бъдещи, но и за настоящи деца, които да преименувате своевременно, нищо че вече са пети клас:

1. Крали-Марко (момче). Идеално име, съчетаващо модерната тенденция за имена с тиренца с тенденцията децата се кръщават с архаични патриотични имена. 
2. Сотирка (момиче). Великолепна идея за название на момиче, което ще счупи мизогинията с голи ръце, с които сетне ще граби от живота и ако някой ѝ се опълчи, ще му обърше космат цигански шамар.

3. ЦСКА-Левски (унисекс). Смятате, че детето ви е следващото Месия, което ще обедини човечеството и чрез което Любовта ще победи Злото? Предизвикваме ви, кръстете рожбата си така и тествайте дали сте прави в орисията си.

4. Симитли (унисекс). Симитли е разкрепостено име, подходящо както за момче, така и за момиче. Детето ви ще бъде популярно, ще се социализира с лекота и ще му върви в любовта.

5. Варовик/Шмиргел/Магма/Пемза и т.н. За любителите на Земята, които искат да ѝ отдадат своето, задето са живели на нея и децата им ще живеят на нея. Предложените имена са производни на Камен и Петър.

6. Цура III (момиче). Цура Трета е името, с което обричате момиченцето си на земен аристократизъм, мистичност и достолепност. Кои са били първите две Цури, дали има наследствено шато в Лом и с колко европейски монархични династии е свързана и дали ходи на агне по празници при тях?
7. Тръмпутин (момче). Да властва, да управлява, да дава надежда на бедните и онеправданите. Златно дете.

8. Милена (момиче и нещо повече). Името предстои да се популяризира, когато излезе наяве цензурираният епизод на Съдебен спор.

9. zhelyo (мъж/куче). Винаги на латиница, винаги с малки букви - минималистично, претенциозно и пасторално - няма да сбъркате.

10. Кюспè (унисекс). Име за напредничавите родители, които за които полът на рожбата им не е биологичен фактор, а въпрос на абстрактно тълкуване, чувства, емоции и прищевки.


zhelyo

Откъде идва идеята хората да имат имена?

Избери отговор!
Край