10 Не!Ща за джиросване и прехвърляне на Борисов

ДОНДУКОВ 1 - Тези дни Сашо Диков е особено зает и от разнасяне на пакети с акции не може да обърне време да подготви предаването си за петък вечер.
Ето с какво го занимават разни собственици на горещи картофи да доставя на обичайния спасител на нацията, Балканите, Европа, Света, а може би в близко бъдеще - Космоса.

1. Фандъкова прехвърля Топлофикация София на премиера - тази сделка лесно се осъществява, защото както знаете Борисов има опит с прехвърлянето на "рентабилното" предприятие от миналото.

2. Ковачки джиросва акциите на ТЕЦ Бобов дол - като му е тръгнало на ТЕЦ-ове на Борисов приема и тази сделка, след като Гешев се захвана с екологичното предприятие.
3. Цеко Минев джиросва контролния пакет на ПИБ  - камъчето, което може да обърне каруцата на членството ни в Еврозоната ще бъде прието с охота от премиера, след като се уреди изкупуването на лошите кредити от св. Георги.

4. Пеевски прехвърля фалиралата Лафка, за да може Борисов да я направи Сингапур на Балканите.

5. Братовчеда Ради прехвърля зайчарника в Банкя - прословутото барбекю, апропо зайчарник в двора на Премиера, което не беше негово, а на братовчеда Ради, справедливо се записва в поземлената комисия на Банкя на името на Борисов в комплект с двойка зайци.

Впечатлени от успеха на тези регионални сделки, световни лидери изпращат по DHL пакети адресирани до Борисов.

6. Путин прехвърля Крим, Донбас и цяла Източна Украйна на Борисов.
7. Тръм му прехвърля правата за строежа на стената с Мексико.

8. Борис Джонсън дарява Брекзит.

9. Си Дзинпин му джиросва американските държавни ценни книжа, след като вероятността да му ги платят напоследък е нулева.

10. Орбан се включва, като му дарява университета на Сорос в Будапеща.

Bonus track - Недялко Недялков от ПЛИК му дарява Ива Николова да му разтрива мускула.

Джиросване?

Избери отговор!
Край