Жителите на кв. Лозенец (СтЗ) - успокоени, на идните избори им обещали по 5 лв. отгоре

Jul 23, 2014     zhelyo     4147
СТАРА ЗАГОРА - Жителите на квартал Лозенец в Стара Загора, чиито незаконни домове бяха бутнати вчера и онзи ден, бяха успокоени с обещания на изборите през октомври да получат по 5 лева отгоре.


Заради ширещото се недоволство и ескалиращото напрежение сред хората заради това, че досега те спокойно се ширели в парк Аязмото в незаконните си къщи, докато през годините продавали гласовете си за по 20 лв, бе решено те да бъдат компенсирани с по 5 лв отгоре.


"Апокалиптичната картина бе прекратена, жените спряха да вият като сирени на Втори юни и вече целият квартал празнува" - споделя кметът на града Живко Тодоров.
Предвижда се жителите на квартала да бъдат щастливи, че са продали бъдещето си с 25% по-скъпо и да забравят факта, че са останали без домове и ще се наложи да търсят друга гора, която да изсекат.


Междувременно, за да се изпълни стандартът на българските медии, сме длъжни да уточним, че тези хора са роми или цигани, което е от първостепенна важност за това да не вземете да се разярите, че са бутали незаконни къщи на някой истински данъкоплатец!


zhelyo

Какво е отношението ви към казуса?

Избери отговор!
Край