zhelyo: Ще купим японски влак и ще го дадем на скрап, в София не бързаме

Apr 24, 2015     zhelyo     5501
СОФИЯ, СОФИЯ, МОЙ МАЛЪК ПИРДОП - В поредната порция петъчни кандидат-кметски обещания, лидерът на кандидатурата си за софийски шеф zhelyo обеща столицата да купи един от тия японските влакове, дето вдигат 600 километра в час.


Според пробивния като глист с форма на табуретка автор на Не!Новините София демонстративно ще разпродаде на скрап влака-стрела, за да демонстрира как градът е толкова напред, че няма нужда от бързане.


"Растем, но не стареем. Защото не бързаме. Дано светът се вгледа в нас и изкупи желязото от влака, за да не сме съвсем на минус от тази ми прищевка" - възхити се на умението си да цитира сам себе си zhelyo.
Кандидат-кметът предвижда още провеждане на ежегоден фестивал по обяздване на котки в Овча купел и финансиране на мега-концерт на държавния ансамбъл по сричане на мъдрости от картинки с лошо качество в социалните мрежи.


"Разбира се, гласуването за мен не е по-престижно от третата порция онанизъм за деня. Но има хора, които се нуждаят от това и кой съм аз да ги съдя?" - пасивно-признателен бе долуподписаният оръфляк.


zhelyo

Който бърза...

Избери отговор!
Край