Затворени жилищни комплекси масово емигрират

Nov 7, 2019     Македонски     4483
ТЕРМИНАЛ ДВЕ, ДВЕ И НЕЩО - Цвета на нацията едновременно напуска държавата и се връща да се развива като ало експерт и пънк фермер на люти чушки и градински чай.

"Отгледахме едно отлично поколение от апартаменти по 100 квадрата, от които реално можеш да ползваш 40 и избихме от главите на българите, че трябва да очакват нещо повече от луксозни дръжки на прозорците" - превъзбужда се строителен предприемач, който ви иска с 20% отгоре, ако искате да плащате ДДС, по банка и по документи.

Жилищни критици пък посочват, че българите горчиво ще съжаляват за това, че не са купили трите милиона празни жилища.
"Не се чувствам оценена, имам повече от 800 квадрата тераси, 2000 квадрата общи площи, а никой не иска да си купи и един гараж в мен за 30000 евро, братле!" - изненадва ни кооперация, където няма централно парно, топла вода и стълбища, защото потребителят не иска никой да го цака.

Първите комплекси са пристигнали в Германия, където веднага започнали да ги превръщат в автомобилни салони на мустакати турци и руснаци с вкус, вдъхновен от пловдивския митрополит Кольо.

"Много съм доволен, майна, тежичко е малко, ама поне има за кво! Смениха ми покрива и спряха тоя теч между третия и четвъртия етаж. Абе, немска работа."
 

Какво щяхте да направите, ако бяхте апартамент?

Избери отговор!
Край