Запушените шахти в София пазели децата от "То"

Aug 24, 2020     Доктора     6519


БУЛЕВАРД РУМЕЛИЯ  - Столична община обяви че шахтите в столицата умишлено се запушвали или се заливали с асфалт още при слагане, за да може да се предпазят децата и гражданите от злия клоун Пениуайз, герой в романа на Стивън Кинг “То”.  

Да го видим как ще се рее тоя клоун под всичкия чакъл и асфалт, дето го изляхме в шахтите”
- заяви с ехидна усмивка кметицата на София, Йорданка Фандъкова.
Мнозина граждани изразиха неувереност към мерките взети от столична община. Голяма част от софиянци са убедени че заплаха от Пениуайз няма - според запознати клоунът е загинал от удавяне още през наводненията в столицата през 2015 (или 2016, 2017, 2018, 2019, защото се повтарят всяка година), когато се снимаше продължението на “Карибски Пирати” на булевард “Цариградско Шосе”. Теорията обаче остава без особена подкрепа защото труп така и не е намерен.

Сред хората се появиха и слухове, че героят на Стивън Кинг отдавна е извън страната.

“Той замина за Щатите още 2014 година. Спечели зелена карта и каза че втори мандат на Бойко няма да издържи. Сега май е в Бостън или в Атланта. Работи като тираджия. Преди две години се беше прибрал тука за два месеца. Разправя че в Америка шахтите им са по-чисти от наш’те болници. Освен това хората били много по-учтиви - не плюят и не хвърлят дъвки по улиците и в шахтите. Абе добре направи че замина, уреди се...” - сподели пожелал да остане анонимен, близък приятел на Пениуайз.

Заплаха за децата ли е клоуна Пениуайз?

Избери отговор!
Край