Мъж получи заплатата си навреме, свестяват го от шока в "Пирогов"

Sep 26, 2018     Draxler     5389
СОФИЯ - Служител в частна фирма изпадна в безсъзнание, след като с огромна изненада разбра, че този месец заплатата му е преведена навреме.

Изпадналият в шоково състояние нашенец веднага е бил закаран в УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов", където лекари-специалисти го върнали обратно към живота, висящ на косъм заради силната изненада. 

"Аз съм доктор от 25 години и подобно нещо не бях виждал. Знаете, че силните вълнения могат да предизвикат инфаркт или да имат други фатални последици, но този човек наистина беше на ръба", коментира един от медицинските специалисти.
„Благодаря на лекарите. Наистина не бях подготвен за това. Щастлив съм, че този месец няма да търся пари назаем и няма да залагам на мачове, за да позакърпя семейния бюджет“, сподели мъжът след изписването си от лечебното заведение.

Във връзка с твърденията на управляващите, че икономическата ситуация в страната непрекъснато се подобрява, институциите се подготвят за вълна от подобни случаи. С пари по една от многото европейски програми ще бъда финансирана и специална информационна кампания, която да разясни пред работещите какво да правят в подобни ситуации. 

Ако това се случи и на вас, специалистите съветват да не се вълнувате, а да си спомните, че имате да плащате десетки сметки и парите от трудовото ви възнаграждение няма да бъдат у вас задълго. 

Draxler

Получавате ли заплата?

Избери отговор!
Край