Наталия Кобилкина и Юли Тонкин ще са водещи на сбирката на ГЕРБ

Aug 4, 2020     Andy     14767
СОФИЯ ТЕХЕН ПАРК - Нововъведения и разчупена програма са най-малките неща, които предстоят да разтърсят каймака на управлявалата ни десетилетие ГЕРБ. Ивентът ще се проведе в София Тех Парк под надслов "Духът не е сломен", а спийкърите са майнд блоуинг!

С ходене по жарава, скачане на въже и ръченица герберите ще разгреят под ръководството на опитния вече Не!Семинарец Юли Тонкин.

"Целта ще е да събуди у гербера онзи несломим български дух, който може да се види само в реклама на България, спонсорирана от Министерство на туризма", открехна от потайностите словоохотлив организатор.
Тонкин ще приключи своята част с ритуално бране на гъби, които ще са специално засадени в еко саксии с кето почва, скрити между седалките в залата. "Това ще ни помогне ритуално да неутрализираме всеки порив на нашите симпатизанти да отидат за гъби на предстоящите избори".

Разбира се, като сандвич между Юли Тонкин и Наталия Кобилкина, ще се позиционира и гвоздеят на програмата, премиерът на Републиката Господин Бойко Борисов ("Господин" се изписва пълно, за да не забравя никой гербер, че се отличава тъкмо с това, че единствен в България трябва да говори за него на Господин, а не фамилиарното Бойко).

За десерт, като сметанка с ягода, ще свърши Наталия Кобилкина, която ще разкрие поне част от апетитните си съвети, които леко да разтушат работните гербери от така напрегнатото напоследък ежедневие:

- Как да бъдем страстни в легло, ако под прозорци викат 'Оставка'
- Дълбоко гърло и опасно ли е в ера пандемии
- Как да съблазниш депутат в последни часове мандатов
- Какво се крие между крака на общинска герберка
- Неловко ли е ако щръкнат зърна при появата на Гаспадин Бойко Борисов

Ентусиазирани ли сте?

Избери отговор!
Край