Величие предвижда трудова повинност за журналисти при изграждането на Исторически парк

Jun 18, 2024     zhelyo     2318
50-ТОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ - ПП "Величие" внесе законопроект, предвиждащ трудова повинност за журналисти при изграждането на Исторически парк.

Това заяви лидерът поне на думи на партията Николай Марков, като добави, че предлага на журналистите честен труд, иначе ги проклина до 9-то коляно.

Според Марков, участието на журналистите в изграждането на парка ще им позволи да усетят „истинския дух на българската история“ и ще ги обогати с нови знания и умения, които ще могат да предадат на своите читатели и зрители по-достоверно и автентично, без да обиждат чувствата на хилядите инвеститори в този проект.
"Ако Исторически парк е пирамида, то е древна енергийна пирамида, от която човек се зарежда с ценностна система" - уверен е подполковникът, призоваващ за ПВО, което да предпазва парка от кемтрейлс.

„Считаме, че това ще бъде полезно както за журналистите, така и за обществото. Те ще могат да се докоснат до историята и да разберат важността на нашето културно наследство, което ще им помогне да пишат с по-голямо разбиране и уважение към нашата идентичност. Ние сме България, а не те.“, коментира Ивелин Михайлов, създателят на "Величие".

Инициативата беше посрещната с известна скептичност от журналистическата общност, която изрази притеснения относно свободата на медиите и възможните опити за контрол и цензура. Въпреки това, партията увери, че проектът е насочен изцяло към обогатяване на културното познание и не цели да ограничи медийната свобода, стига да се пишат и говорят само хубави неща за това окичено с българщина начинание, което в никакъв случай не е измама.
 

Инвестирахте ли в Исторически парк?

Избери отговор!
Край