Вече е прекалено късно за планове за Нова година, очевидно няма да я посрещате никъде

Nov 22, 2018     zhelyo     5234
ЦЯЛАТА ПЛАНЕТА - С навлизането в края на ноември истината лъсва - ако нямате планове за посрещането на Нова година, е редно да се паникьосате и депресирате.

Въпросът "Къде ще си на Нова година?" вече не е просто елегантно начало на нечие предложение да се присъедините към неговия план, а по-скоро е акт на хуманната надежда да сте си измислили нещо и да имате и други близки или приятели.

"Щото ще ходим на една хижичка... Ама вече сме запълнили колите. Ако някой отпадне ще свирна, ама не се надявай" - ще ви рекат впоследствие.
Разбира се, Нова година е надценено нещо и сами вкъщи, гледащи филми и легнали си в 22:30 е супер. Но учени предупреждават, че така ще си останете в миналата година.

"100% няма да посрещнете следващата обиколка на къшея камъни, вода и ако, наречен Земя, около Слънцето. Всичко е резервирано, всички домашни сбирки са разпределени, така че на тях да няма хора, които не се дишат, като сръбнат малко вино, а на площадите е ужасно и не бихте отишли" - съобщава социалният антрополог Индиан Иванов.

Имате ли планове?

Избери отговор!
Край