В борба срещу хибридните атаки: Тагарев назначи костенурките на Динкова за свои съветници

Sep 8, 2023     zhelyo     2322
МО - Тазседмичните хибридни атаки срещу членове на кабинета Денков бяха парирани с един замах и PR провалите със сигурност ще бъдат забравени след броени мигове.

Военният министър Тодор Тагарев обяви, че на мястото на Мустафа Емин е назначил за свои съветници костенурките, които туристическият министър Зарица Динкова вдигна от плажа, за да не се задавят с гадории по тръбите за оттичане на дъждовна вода, които се появиха на някои плажове след трагичното наводнение във вторник.

"Костенурките са си добре, по-добре не са били. Даже си спомнят и времената на социализма, а са толкова стари, че се сещат и за хубавите времена, преди ватенките да окупират България през Втората Световна. Писнало им е от рускини и тетки, които си купуват чаши с лика на Путин по Черноморието и идват да работят с мен" - категоричен бе Тагарев.
По този начин се слага край на спекулациите с това, че костенурките са фукнати в морето, а също така и се парира възможността костенурките да се предреждат в болници, защото не са много бързи и трудно биха се шмугнали.

"Тези костенурки поне нямат шкембета" - отдъхна си нацията за това, че Министерството на отбраната ще плаща заплати на създания в камуфлаж и с плоски кореми.

Как бихте кръстили костенурките?

Избери отговор!
Край