Ужилените протестиращи: Никакъв Спас от Кочериново не е! Зад “Александър Николов” стои Пеевски!

Oct 12, 2017     zhelyo     4414
ФЕЙСБУК-ТУИТЪР - Ужилените от мнимия Александър Николов, който години наред си градеше онлайн персона на успял в чужбина българин, протестиращ срещу модела #КОЙ, се усъмниха във версията, че измамникът зад фалшивия профил е Спас от Кочериново.


Както е известно, фалшив профил във Facebook и Twitter години наред е завързвал приятелства, без никой да го е виждал наживо. Представяйки се за мениджър в международни фирми, обикалящ света, списващ материали на геополитически теми за онлайн медии и често даващ телефонни интервюта за обществени медии, измамникът е предлагал на приятелите си самолетни билети на тарикатски цени.


"Това е прекалено сложна измама, не може да бъде измислена от едно пухкаво момче, живеещо с техните в Кочериново. Това може да е измислено само от едно корпулентно момче, живяло доста време с майка си в Изток, София" - убедена е жертва, дала данните на дебитната си карта, от която са източени 23 000 лева.
Много от жертвите на измамника са протестирали именно назначението на Пеевски за шеф на ДАНС през 2013 година и съвсем логично е олигархът да им е имал зъб:

"Този социопат Пеевски още тогава е почнал отмъщението си. Помислете, той върти на пръста си цялата държава. Просмукал се е във всеки отрасъл, във всяка политическа партия, седи в сянката на всяко правителство. И има фалшив акаунт в социалните мрежи да печели с години доверието на широк кръг от хора, които да избомби накрая с мечтаната екскурзия до столицата на Перу - Лима" - навърза две и две друга жертва на измамника.


"Ако Пеевски е проникнал с такава лекота в приятелската ни среда и ни е спечелил с лекота доверието, представете си колко ли хора от новите и стари десни и алтернативни проекти, възникнали преди, по време на и след протестите, всъщност са съставени вътре в тях само от него. Пеевски сам си е статукво, сам си е алтернатива, сам си е всичко. Аз съм Пеевски" - коментира самият Делян Пеевски, който също е ужилен от собствената си схема, тъй като е пробвал в началото дали работи върху себе си.

Откъде е имал време и знания как да го направи?

Избери отговор!
Край