US-посолството пуска кемтрейлс в защита на правителството по време на вота на недоверие

Jun 22, 2022     zhelyo     4117
КОЗЯК - Дипломатическата мисия на САЩ в България ще направи всичко по силите си, за да запази правителството на власт.

На предстоящия вот на недоверие ще се реши съдбата на кабинета Петков, като от втората родина на Сорос са обещали да създат условия, при които гласуването да не е успешно.

"Ще пуснем кемтрейлс над София, който да засегне само тези, които не подкрепят правителството. Също така ще официализираме най-после онези грами от нашето посолство, които се знаят вече от над десетилетие за генезиса на ГЕРБ и ДПС, техните лидери и олигарсите в България" - обяви посланик Мустафа пред хипи-фашисти от джелато локациите край жълтите павета.
Американците са си осигурили и нетипични съюзници в мисията да досъсипят България, недопускайки връщането на власт на своя покорен приятел Бойко Борисов, като са се свързали с други негови добри познати.

"Вицепремиерът Нинова ни свърза с Леонид Решетников, за да съгласуваме действията си и с руските тайни служби, така че да спасим кабинета заедно. И ние, и те сме работили добре с Бойко Борисов, но не бива да се връща сега, защото предстои ретрограден Меркурий от 9 септември и по-добре е БСП да е на власт тогава" - коментираха от амбасадата.

Ще ви спре ли кемтрейлс да спрете правителството?

Избери отговор!
Край