Тъпак не уби друг тъпак, въпреки че са се ядосали с нещо по комшийски

Dec 20, 2023     zhelyo     1411
НЯКАКЪВ КВАРТАЛ - Късно снощи един сприхав човек с импулсивен ум се ядосал на друг себеподобен от същия вход, но двамата само обменили думи, описващи недоволствата си.

"До инцидент не се стигнало, след като двамата се съгласили, че обострените думи помежду им не бива да водят до повече проблеми и само маркирането на несъгласие с оставянето на вратата на входа да зее, защото единият си внасял багаж и го мързяло да си отвори два-три пъти, било достатъчно." - споделиха от полицията.

Въпреки че в подобни битово-съседско-идеологически сблъсъци се стига поне до бой, но често и до убийство, двамата скандализирали очакващите сеир околни, като дори не извикали Съдебен спор.
"Точно си мислех на ум как да кажа, ако който от тях умре, че е бил добър съсед и е поздравявал, но всички си го знаехме, че е малко избухлив и е пукал гуми на хора, спрели на мястото, което сам си е обявил за свое, но ето, че се прибра вкъщи" - споделя озадачен комшия.

Според една друга комшийка двамата само са отложили леталния край с няколко седмици, докато нещо още по-дребно не прелее чашата.

Ще се избие ли народът?

Избери отговор!
Край