Прокуратурата не знаела за Тайната вечеря, нямало разработка „30 сребърника”

Apr 8, 2015     zhelyo     8873
ПРЕД АСАНСЬОРА С ТОН, ВЕЩАЕЩ ПРЯМОТА И СПРАВЕДЛИВОСТ - Главният прокурор Сотир Цацаров отрече прокуратурата да е участвала в разработка "30 сребърника", нито пък да е разследвана Тайната вечеря.


"Нямаме разработки за групата на Исус Христос по прякор "Сина Божи". Няма данни за престъпления и прокуратурата не е сезирана. Не мога да ви кажа нищо повече" - сподели с обичайната си тросната досада Цацаров, изглеждайки като човек, на когото дюнерът се е разтекъл и най-вкусните картофчета вече са паднали в найлончето.


Историята с Исус, Юда и Страстната седмица се размотава вече от няколко прокуратури, въпреки че всяка година се припомня от медиите, а хора боядисват яйца, за да припомнят на властите, че очакват справедливост.
"Защо питате мен? Нямаме с какво да отидем на дело, свидетелите мълчат на всички инстанции, а доказателствата са само някакви литературни интерпретации и рисунки от доста по-късни времена. Това е мит!" - сподели раздразнен Цацаров, сякаш някой му бе дал последните шам-фъстъчета, дето не са разпукани и няма какво да се прави с тях.


Процесът срещу Исус, започнал заради предателство от Юда на цена от 30 сребърника, платени му от други организирани групи, преразпредели пазара на вяра преди 2000 години и доведе човечеството до множество кървави конфликти.


zhelyo

 

Как всички знаят за Тайната вечеря, само институциите - не?

Избери отговор!
Край