Ексклузивно! Излезе пълният списък с министри от И Т.Н. Няма да повярвате кой е вътре!

Aug 3, 2021     Andy     22091
Във формални и неформални разговори, факсове и лични съобщения по месинджър на И Т.Н., осъществени днес и утре, станаха ясни Дългоочакваните имена на всички министри, предложени от партията на Дългия! Не!Новините се сдоби ексклузивно, експресно и шокиращо с пълния списък, който няма да съжалявате, че сте успели да прочетете първи след нас.

Министър-председател, както знаем, е г-н Пламен Николов, дългогодишен академик и мениджър на търговия, световен лидер в областта на гмуркането! Владее поне 3 езика!

Министър на вътрешните работи и вицепремиер ще е интериорен дизайнер с опит в мултиконтинентална фирма, който владее свободно 10 езика и е завършил Консерваторията. Списъкът на хората, които отговарят на това име у нас, се свежда до двама, но и двамата отричат и пожелаха да останат анонимни, докато не заличат трудовете, с които са се сдобили с научни степени.
Министър на външните работи и вицепремиер се очаква да е Наталия Кобилкина, която владее най-разнообразни езици и има опит във връзките с държави и хора на най-високо ниво и във всякаква поза.

Министър в новото ведомство по демографията, раждаемостта и кръщенетата ще бъде Иван и Андрей, който владее 1 език - езикът на приятелството, но има опит в правене на шоу в различни държави.

Министър на младежта и спорта ще е Симеон Сакскобургготски, който владее 7 езика и е завършил елитно висше училище на Запад. Има и синя кръв, което се очаква да помогне на Левски в този иначе така труден момент.

Министърът на туризма ще бъде избран с кастинг след продължителен престой в ол инклузив хотел на Слънчев бряг, предаван на живо в риалити формат с гласуване със SMS на кратък номер 7878 DMS Balgariq: IME. Cena: 1.20 лв.

Министър на културата ще бъде Фики, който е поел ангажимент, че ще се захване този път сериозно с тренирането за крака, както приляга на един истински културист.
Току-що напусналият Общинския съвет в София Волен Сидеров, който владее руски на любителско ниво, ще премине от Атака в отбрана  и ще поеме съответното министерство. 

Министерството на правосъдието ще бъде поето от Тошко Йорданов, който неотдавна заяви, че трябва да бъдат въведени крумовите закони за журналистите, което партията е сметнала за достатъчно добро основание да заеме поста.

Министерство на икономиката ще поеме Ванката от Шоуто на Слави, който има задълбочен опит като иконом.

Министерство на финансите ще поеме Ружа Игнатова, която по-рано беше спрягана за министър-председател, но не е била харесана от партиите на протеста за този пост. Съответно, дългият и мултинационален и трансконтинентален опит в търговията с криптовалути и множеството чужди езици са натежали именно за това министерство.

Земеделието и храните ще бъдат поети от Здравко, дългогодишен мениджър "Свежест" в Лидл.
Министър на труда и социалната политика ще бъде Гриша Ганчев, който владее няколко диалекта и има опит в къщичките за птиченца. Той ще балансира Симеон Сакскобургготски с червено-оранжева кръв.

Регионалното развитие и благоустройството ще бъде поверено на Стефан Софиянски - друг политик с опит, също както Николай Василев. От И Т.Н. просто са решили да видят какво ще стане ако и той получи министерски пост.

Самият Николай Василев ще вземе Образованието, науката, околната среда и водите, защото като цяло е пич и не заслужаваше такова отношение.
 

Доволни ли сте?

Избери отговор!
Край