Станишев: Никога не сме разчитали на Атака, БСП принадлежи изцяло на ДПС

Jan 9, 2014     zhelyo     10899
Лидерът на БСП и компютърната игра футболен симулатор Pro Evolution Soccer Сергей Станишев обяви, че управляващите не са разчитали досега на Атака и дори не знае как изглежда Волен Сидеров.


"Ама моля ви се! Аз съм лидер на европейските социалисти! Къде се е чуло и видяло да се коалираме с нацисти! Вменявате ми огромен грях за левите хора! Изпълнявате поръчка преди изборите. Ние принадлежим изцяло на ДПС!" - сепнат бе Станишев, след като бе помолен да коментира Сидеров.


Станишев бе подкрепен от квазикоалиционния си партньор Людовик Местан, който внесе дозирана екзактност към анализите на отношенията на управляващите с Атака:
"С тези перфидни въпроси целите да вмените на нашата принципна уния една нетипична природа, поместила се в още по-нетипичен хабитат. Ние с лицето Сидеров нямаме никакви конекции и гледаме да дозираме вниманието си към него, за да не страхуваме излишно електората си, създавайки привидно етническо напрежение, поддържано от нас и неговата партия. Ние сме от добрите" - сподели Местан в типичния си тон на побесняла начална учителка, която не може да накара децата да внимават и да не задават допълнителни въпроси.


Същевременно стана ясно, че абонаментът на Волен Сидеров за дневна доза опорни точки е бил прекратен.


zhelyo
 

Крепи ли властта Сидеров?

Избери отговор!
Край