Соросоиди, Путин ви го каза: Истината защо санкциите съсипват България!

Mar 13, 2017     zhelyo     9914
КЛИКБЕЙТ ЗАГЛАВИЕТО ВОДИ ДО ОЧАКВАНЕ ЗА СЕМПЛА ТЪПОТИЯ В ТЕКСТА - Путин отговори на всички соросоиди и обяви защо санкциите срещу Русия всъщност удрят по българския земеделец, чиито 168 щайги с дюли няма да се реализират в Русия.


"Нещата са прости. Има санкции срещу близките ми олигарси - да не пътуват, да не правят бизнес, да нямат пари в Европа, в САЩ. Близките ми олигарси и аз държим повечето пари в Русия. Кой смятате, че ви купува крушите, киселите краставички и дините? Ние. Отменете санкциите, за да ги купим!" - обясни Путин на дебилите, твърдящи, че санкциите са справедливи, а контрасанкциите от страна на Кремъл са дребнави и удрят малките хора.


"Тва е все едно аз да наложа санкции там на Пеевски и още 10-ината човека, дето ви държат икономиката, и после да искам да имате пари да си купувате бензин на лукойлски цени. Ми как, като реално всички пряко или косвено получавате пари от тях" - допълни държавният глава на Русия.
Хиляди соросоиди останаха с пръст в устата от елегантната логика, проявена от руския президент. Но остава въпросът - ще отменят ли санкциите или ще рискуват народите си, само и само да посегнат на едни руски олигарси и техните интереси, които по никакъв начин не влияят на обикновения българин, ако не броим цените на горивата, цялата ни енергетика и стерилната ни политическа класа.


Разбира се, про-западните изверги със сигурност ще измислят нещо от рода на "нека Русия стане нормална държава, а не олигокрация с диктат на един главен олигарх и ще вдигнем санкциите", но те ще ядат гегата, само да се доподготвят смелите ни паравоенни момчета по горите.


zhelyo

Как можем ние, обикновените хора, да свалим санкциите срещу Русия?

Избери отговор!
Край