Социолози настояват електоратът вече да е 200%, за да си позволят повече слугинаж

May 16, 2014     zhelyo     3905
АНКЕТНА КАРТА - Сдружението на политическите социолози - телевизионни кибици обяви желание за предстоящите избори електоралната съвкупност да бъде 200, а не традиционните 100%.


"Имаме поръчки да надуем процентите на кого ли не. Ако започнем да отказваме на някои, ще загубим, а наистина е ден година храни" - каза някой от алкохолизираните чичовци с шеговит прякор, които се появяват често по медиите, за да мърдат с ръце, докато говорят глупости.


При промяна, резултатите спокойно ще могат да бъдат от сорта на 60% за ГЕРБ, 60% за БСП, 25% за ДПС, 140% за ББЦ и 20 рубли за Атака, убедени са социолози, смятащи вече и на пръстите на краката, за да им излязат резултатите в рамките на стохастичната грешка - 50%.
Както е известно, социологическите агенции обикновено обслужват до 1-2 кандидата, дарявайки им проценти горница, но при търсенето сега било грехота да не се угоди на всички.


Все още не е ясно кой решава 100-те процента да станат 200, но със сигурност това ограничение ще падне, тъй като е морално остаряло, предрекоха математици.


zhelyo

Колко процента от тая анкета е платен резултат?

Избери отговор!
Край