Слухът, че на 20-ти ще ни затворят пак, пуснат от продавачи на тоалетна хартия и боб

Oct 13, 2020     zhelyo     5930
ОТ ТРИ РАЗЛИЧНИ МЕСТА ЧУХ - Ширещият се сред нацията слух, че ни готвят за нов локдаун след седмица-две, всъщност не идва от Оперативния щаб.

Според добре запознат източник и леко разколебан западник мълвата е пусната от търговци със залежала стока, а именно тоалетна хартия, варива и консерви.

"От март месец да съм продал 6 ролки тоалетна хартия. Тогава рязко изкупиха всичко и не бях докарал още. Но сега съм се запасил и съм готов" - коментира съдържател на квартален супермаркет.
За засилването на тази информация помагали и рекламисти, които имали неползван криейтив от надъхващия тип, дето в бавно клипче се казва, че живеем в необикновено време и по много надъхващ начин да се обясни, че рекламираният бранд е пичага като всички нас и заедно ще се напукаме на бело и ще го строшим този вирус.

Както е известно, 98% от българите не вярват в коронавируса и в правителството си, като заявяват готовност за бунт, ако се наложи нова блокада, стига този бунт да го направят други хора, щото все пак може да се зарази човек.

Стигна ли до вас този слух?

Избери отговор!
Край