Сидеров и Чуколов нахлуха в ПИБ, получили сигнал за нередности в банката

Oct 13, 2015     zhelyo     16234
БУЛ. ДРАГАН ЦАНКОВ - Депутатите от Атака Волен Сидеров и Десислав Чуколов вилняха късно снощи в централата на Първа инвестиционна банка, опитвайки се да извършат импровизиран одит и разследване за какво се ползват активите на финансовата институция.


Според Сидеров в Интернет имало достатъчно сигнали в продължение на повече от година за това какво се случва около банката, като според политика властите опъват чадъри над схемите и единственият начин е той лично да разследва.


"Всички са замесени, чиек! На кого да повярвами! Няма институции, трябва чиек да земи нещата в свои ръце!" - заяви Десислав Чуколов, опитвайки се да разбие банкомат, за да провери дали вътре не се крие Цеко Минев.
Според очевидци двамата са били пияни, а според двамата - очевидците са били розови слонове и откъде накъде розови слонове ще определят кой е пиян?


Според собствениците на банката Сидеров се е опитвал да си прехвърли кипърските пари, предлагайки карта от Billa вместо лична карта и след като на гишето му отказали, се разярил.


zhelyo

Какво ли са установили двамата?

Избери отговор!
Край