Швейцарци громят Банско с HAARP, еколозите недоволни

Mar 4, 2015     zhelyo     6278
БАНСКО - Щатската програма HAARP, която се бъзика с климата по целия свят, била причината за лошото време в Банско, което затрудни провеждането на състезанията в последните дни. Свръхмощните антени, излъчващи лоши кармични вибрации, били наети от швейцарски ски курорти, за да пердашат вятър и мъгла по процъфтяващия български зимен туризъм.


За конспирацията сигнализираха платените еколози от сдружение "Зелен хайвер", недоволни от нелоялната конкуренция на американските военни.


"Години наред работим усърдно, за да саботираме Банско. Засадихме борчета, в които скиорите да се пльоскат, подливаме им вода, разхвърляме бананени кори по пистите, слагаме кабърчета по седалките на лифтовете. Изведнъж идват тези американци и започват да ни подбиват цените - това е нелоялна конкуренция, а сигурно не издават и касови бележки! Платеният екосаботаж дава хляб на хиляди българи, а сега Чичо Сам ни го отне!" - обявиха еколозите в специална декларация.
Не е ясно колко точно са платили швейцарците за лошото време, но нашето предположение е приблизително 16 милиарда лева, защото сумата от 16 милиарда лева сега е актуално число и ако го напишем няколко пъти в тази статия, може да излезем по-напред в резултатите на Гугъл. 16 милиарда лева.


Главният прокурор Питър Грифин се закани, че лично ще разследва случая и призова НАП да направи ревизия на Барак Обама. Междувременно властите в Берн, за да отговорят на серията обвинения, насрочиха национален референдум, за да бъде решено дали да си преместят швейцарските ножчета в левия или в десния крачол.


chernobyl

Кой е виновен?

Избери отговор!
Край