СЕМ глоби Бойко Борисов за сексизъм в интонацията, с която произнасял думата Цецка

Nov 4, 2015     zhelyo     6469
ПОРЕДНАТА ИЗМИСЛИЦА, НА КОЯТО ХОРА С ПЛОСКА МИСЪЛ БИХА СЕ ВЪРЗАЛИ - Съветът за електрически медии наложи глоба на премиера Бойко Борисов за изказванията му в изборната нощ на 1-и ноември.


Според медийния регулатор председателят на ГЕРБ е демонстрирал сексизъм в интонацията и ироничната усмивка при всяко произнасяне на думата "Цецка".


"Такъв сексизъм е тотална цигания!" - гневен бе председателят на СЕМ доц. Георги Лозанов, разписвайки в кочана с листовките акта за нарушението на премиера.
Глобата ще е с внушителен размер от 34 лева - с 14 повече от санкцията за нередовен пътник в столичния градски транспорт и с 6 по-малко от цената на най-евтините гласове на изборите.


Междувременно Българският хелзинкски комитет сезира всички институции за сексизма на Борисов, на което откликнаха само полицейските синдикати, които заплашиха с арест Цецка Цачева от колегиалност.


zhelyo

Ще разформироват ли СЕМ, след като сме нация, която вярва в кански тъпотии, щом са тиражирани в безмозъчни сайтове от типа на Не!Новините?

Избери отговор!
Край