С нов закон пращаме децата да работят в китайски фабрики, за да ги спасим от кражби и наркотици

Aug 30, 2023     zhelyo     2401
БЪЛГАРИЯ - След широкото обществено одобрение от дете, работещо, вместо да се инжектира с лепило и да краде от чуждестранни туристи, се взе решение децата да бъдат пратени да работят непрестанно.

"Ако едно дете няма мазоли от работа и не получи слънчев удар по време на труд, ще стане хаймана и пройдоха. Страната с най-възпитани и изрядни деца със сигурност е Китай. Малко изморени завършват детството си и след това не правят семейства, но Китай е велика страна и със сигурност до седмица-две ще измести САЩ като най-силна икономика, защото в САЩ всички са наркомани" - обясни един от вносителите на закона, дал на 8-годишния си син да напише текстовете в него.

Учебната година ще се отмени, защото вместо да работят и да изкарат с пот на чело по някой лев, повечето деца слушат чалга от високоговорителите на телефоните си, пият хелчета, пушат цигари, а някои от тях влизат в греховни интимни връзки.
Родители от социални прослойки, които могат да позволят на децата си по-качествени наркотици и връзки в КАТ след първата беля, пожелаха да не пращат децата си да работят в Китай и си платиха където трябва, за да избегнат това.

"Абе, поне ще се наспим малко" - намериха глътка оптимизъм родителите на 7-годишната Стейси-Цонка Кънчева, която утре заминава да вади олио от канализацията в улиците на Гуангжоу, да го филтрира и да го продава обратно на заведенията, които са го изхвърлили.

Има ли наркомани и крадци, работили тежък физически труд в миналото си?

Избери отговор!
Край