Росен Желязков ще признае Исторически парк за църква, за да не плащат данъци

Jul 1, 2024     zhelyo     1478
ИСТЕРИЧЕСКИ ПАРК БЪЛГАРИЯ - Бъдещият премиер на България Росен Желязков, обяви, че Историческият парк ще бъде официално признат за църква.

Това решение идва след подкрепата на партия „Величие“ и собственика ѝ Ивелин Михайлов, които анонсираха, че ще подкрепят ГЕРБ в стремежа да спестят на данъкоплатците стотици милиони харч за нови избори.

"Да, ние няма да плащаме данъци, но реално спестихме в пъти повече пари, като подкрепихме правото на победителя на изборите да излъчи едно консенсусно правителство със свои, но и с кадри на ПП-ДБ като Калин Стоянов и Георги Гвоздейков. Трябва широко обединение в името на България" - обяви Ивелин Михайлов, задъхан от жени.
Този ход е не само революционен в исторически и административен контекст, но и представлява кулминация на креативността в българската политика. Очаква се Историческият парк да предложи нови "религиозни" услуги, като кръщенета в средновековен стил и сватбени ритуали в тракийски храмове, което ще го превърне в истинска културно-духовна институция.

От парка вече са започнали и купуването на земи, в които да се изграждат погребални могили за знатни бъдещи покойници.

Подкрепата на „Величие“ за новия кабинет е обоснована с обещанията на Росен Желязков за бързи и ефективни реформи.  Желязков, известен с дипломатичния си подход и способността да обединява различни политически сили, се оказа най-харесваният кандидат за премиер, но ако все пак не стане премиер, както не стана евродепутат и бе отстранен като парламентарен председател, за него остават възможностите да стане омбудсман, председател на КПКОНПИ, вратар на Бистришките тигри или сервитьор на морето до есента.

Ще има ли правителство?

Избери отговор!
Край