Вече ще се харчат пари София да не е ремонтирана

Nov 6, 2018     LM     1542
МЕЖДУ ФУГИТЕ - Инициативна група граждани, побираща се на двата задни реда седалки на тролейче (по-точно на седалка и половина), излезе с иновативно предложение за разрешване на запека със софийски ремонти.

"Предлагаме нов модел за правене на обществени поръчки за освежаване на София - не!ремонти. Общината дава пари директно на фирмите без поръчка, при условие че не се прави ремонт", заяви членът на инициативния комитет.

"Понеже всички - от бай Жан Еврокомисията, до последния пещерен човек в България знаят, че общината се преструва, че прави поръчки, фирмите се преструват, че правят ремонтите, хората във фирмите се правят, че работят, а гражданите се правят, че им пука, всички ще си спестим този напън, който образува само прах и газове". 
Така цялото общество ще спести време, пари и нерви, а хората с фирмите ще имат повече пари за шампанско, с което да се подмиват и жабурят.

"Ррразбра се, че пррравим всичко в интерррес на гррражданите. Не!ррремонтът е нов щадящ модел на иновативна еко коррруцпия, в основаната на бъдещата икономика на не!знанието", каза кметицата на столичния град, след което й свършиха батериите, изгасана и се килна напред.

В случай на успех, предвижда се и втора фаза - награждане на този модел чрез тотална прозрачност с работно име "пари без повод и срещу нищо", при който гражданите и Европейскта комисия директно превеждат парите по лична сметка на Делян Пеевски, което се предвижда да се спести време и пари за безсмислена работа и банкови такси за разджуркване през кухи фирми и сламени хора.

С какво си пълните фугите

Избери отговор!
Край