Разбраха се: Правителството отпусна 2 милиарда лева за ремонт на жълтите павета, разхлопани от камионите

Oct 13, 2021     zhelyo     6041
ДОНДУКОВ ЕДНО - Транспортният министър Милена Комитова оповести, а камионите в центъра на София пуснаха облаци бял дим, за да сигнализират постигнатото съгласие.

Казусът с пътните строители, очакващи от държавата да им плати пари по договори, подписани от предишната държава, приключи с щастлив край и обещания за нови партньорства.

"Сключихме нов договор. Да си оправят паветата. Казаха, че ще им отнеме 2-3 години, няколко ремонта на ремонтите, а държавата ще плати за това" - обяви арх. Комитова с едновременно ведро и шеговито смигване и страшно сериозен и респектиращ поглед.
Работата по магистралите и междуградските пътища щяла пък да се суспендира, както и плащанията по нея, докато на власт не се върнел Бойко Борисов, който сигурно е имал нещо предвид, подписвайки спорните понастоящем договори.

Очаква се по-късно днес да се оправи и проблемът с борсовата цена на тока, като служебното правителство обяви in house поръчка за 7 000 хамстера и същият брой колелца с динамо, които да захранват останалата работеща индустрия в страната.

Всичко е добре, когато свършва...

Избери отговор!
Край