Радев към Костадинов: Да спрем приказките за Белене, можем да направим концлагер другаде

Jun 5, 2023     zhelyo     3170
ДОНДУКОВ 2 - Президентът Румен Радев подкрепи лидера на “Възраждане” Костадин Костадинов в призивите му националните предатели да бъдат пратени в затвора и тричани.

Държавният глава поясни обаче, че Белене не е единственото място, където може да се извърши тричане или бесене и дори е по-добре да се направи нещо ново, за да не ги мислят хората за тоталитарни комунисти, склонни насилствено да налагат волята си на политическите си опоненти.

“Няма нужда да приказваме повече за Белене. Там трябва да има братска атомна централа, която ще работи за благото на българския народ. Ако искаме да се справим с чуждите агенти и виновниците за деградацията на българската държава, можем да направим концлагер другаде, например на о-в Света Анастасия, чието друго име може да върнем.”, предложи Радев.
Той изрази своята солидарност с Костадинов, който заедно със съпартийците си бленуват възмездие срещу тези, които работят срещу руския национален интерес на България.

"Концлагерите са нужни, не можем да избием всички национални предатели, ние сме хуманисти. Но нека не говорим за Белене така открито, защото може да се възпротивят" - заключи Радев в обръщението си към Костадинов.

 

Какво правите с националните предатели у ваше село?

Избери отговор!
Край