Психиатър: Подигравките със Симеонов и Сидеров влияят зле на лечението им!

Oct 22, 2018     Венелин Костадинов     13108
СТАЯ С МЕКИ СТЕНИ - Не одобрявам подигравките с моите пациенти Валери Симеонов и Волен Сидеров.

Това заяви известен български психиатър и дилър на експериментални наркотици, който реши да наруши лекарската тайна и да издаде подробности от лечението на двамата.

“Напоследък чета много глупости по адрес на моите пациенти и това ме накара да взема отношение по въпроса. Ето сега например някакви хора искали оставката на Валери Симеонов. Ще ви издам една тайна.... Валери Симеонов не е вицепремиер на България и никога не е бил. За лечението му обаче е изключиелно вредно да научава това, затова призовавам никой да не му казва” - заяви докторът, който пожела да остане анонимен.
Той коментира лаконично изцепките на Симеонов във връзка с протестите на майки на деца с увреждания.

“Вижте... Самият Валери е положил големия усилия сутринта да си облече костюм, да си сложи вратовръзката, да си върже обувките, да излезе навън сред хора. Ние сме много горди с него, защото човекът има много сериозни психични проблеми. Имало е дни, в които се мисли са извънземен нашественик, за рок певица или за гумено мече. Нека да се радваме на малките победи и да не бъдем толкова критични”, завърши темата докторът.

Относно наскоршния скандал с Волен Сидеров в столичен ресторант психиатърът заяви, че същата вечер пациентът бил пуснат от лечебното заведение да се повесели. Лекарският екип обаче не преценил добре смесването на розовите хапчета със спиртни напитки, което довело до неадекватното поведение на Сидеров.

Прословутите барабанчета, на които пациентът свирил пък били чак от реквизита на психиатричнат клиника и по думите на доктора влияели много добре на лечението на Волен, който също така имал тромпетче, гайда и бръмбазък (драмбой), но този път си ги бил забравил.
 

Какво им има на тия двамата?

Избери отговор!
Край