Програма по часове за пляскане на балкона

Mar 19, 2020     beasta     8598
НЕОСТКЪЛЕНИТЕ БАЛКОНИ - Бивайки си по домовете, по-голямата част от сънародниците ни се включват в битката срещу корона вируса с аплодисменти, насочени към хората, които активно се борят с пандемията. 

Понеже в различни часове, се пляска за различно нещо, събрахме всички планирани събития на едно място.

08:03 - Пляскане през терасата за събуждане на по поспаливите от нас, хоум офиса си е хоум офис, но все пак ще е хубаво в 09:00 да сме се изакали и да сме онлайн.
10:15 - Аплодисменти, с които да се напомни на тези, които са се заплеснали във фейсбук, че е време за пауза за пушене. Непушачите също могат да излязат на терасата, понеже от вкъщи никой не ви знае какво правите.

11:30 - Аплаузът този път е, за да се напомни, че идва обедната почивка и не е хубаво да се подхващат тежки задачи.

14:20 - Бурни аплодисменти, за да се събудят всички, които са полегнали след обилният обяд вкъщи, подкрепен от бира, две.

16:45 - Нацията пляска, защото се е обединила около мнението, че не е хубаво да се прави дарение с условие и е по-добре да няма животоспасяващи машини, но поне за всички да е така и парите да идат за тоалетна хартия.

17:59 - Краят на работния ден си заслужава пляскане, не че сме се преработили, но си е станало ракиено време.
20:30 - Вече са изпити по няколко ракии, аплодисментите отиват за съседа, който най-накрая остави бормашината и се върна към обичайното си състояние, в което крещи по жена си и децата.

21:00 - Пляскаме за Медичите, богата фамилия са, ще дарят пари на Александровска болница. И на медиците, де, и те помагат. 

22:30 - Децата са приспани, аплодисментите са тихички, но все пак ги има, време е за забавления за възрастните - сексове, белот, сериали.

23:57 - Аплодисменти за това, че и днес оцеляхме. Бърз фейсбук статус с експертно мнение за Covid 19 и си лягаме.

С коя ръка пляскате по-силно?

Избери отговор!
Край