Premier League: Манчестър Сити дарили по 80 000 лева на ДБ и ПП

Feb 7, 2023     zhelyo     2579
ВЕЛИКОБРИТАНЯ САВИЧ - Обвиненията към Манчестър Сити от страна на Висшата лига стигнаха до конкретиката, жадувана от футболните фенове по цял свят.

Анонсираните вчера нарушения на Правилата за финансов ферплей от страна на тима били свързани с нерегламентирани дарения към партии и коалиции в България на обща стойност 160 000 лева.

"Очевидно е, че Premier League има връзки с небезизвестен футболист на Витоша (Бистрица) и предизборно обслужва неговия интерес. Съвсем нормално е Кевин Да Бройне да е от Да България, то си му е в името" - коментира за Не!Новините източник от оупън-спейс веган кухнята на ДБ.
ПП излезе с декларация, че партията е кръстена на Пеп Гуардиола, който е старши-треньор на Сити и заради този жест клубът им е превел сума, равна на косъмче в носа на Ерлинг Холанд, което не било корупция.

Ръководството на Манчестър Сити обяви, че неслучайно клубът е с прозвище "гражданите" и се бори да го повиши до ранг "жълтопаветниците", като ако имало нужда, глобите към Сметната палата ще се платят и дори ще се пусне декларация към КПКОНПИ.

Защо са богати Гражданите?

Избери отговор!
Край