Повърхностна жена си имплантира 50 IQ точки

Apr 15, 2015     zhelyo     16494
БОТУЛИНОВО - Повърхностна жена с хирургично подменени гърди, дупе, корем, устни, клепачки, уши, колене и още веднъж гърди остана без място по тялото за поправка и премина към зловеща крайност, имплантирайки си 50 IQ точки.


Пенка (27) от с. Ботулиново, живееща в Пловдив, е имала коефициент на интелигентност от 68, което си е умствено изоставане, но понеже е кичозна пичка, никой не се е и вълнувал от интелектуалния ѝ багаж.


"Вече имам коефициент от 118, сама си го сметнах и се чувствам странно. Честно казано, смятам се за нелепа и изглеждам като надуваема секс-кукла" - споделя първите си впечатления след операцията Пенка.
Пенка е Мис Гадже на всеки с лети джанти на колата за 3 години подред, но вече не смята да участва в конкурса, а да потърси истинската любов - човек, с когото да може да разговаря откровено, който да не търси само междуполови наслади, ами и да не им е скучно за дълго.


"Ще проуча вариантите да модерирам външния си вид, така че да не изглеждам като жена, която участва във висококачествено порно с магарета" - сподели Пенка и пожела историята ѝ да не се превръща в жълта сензация, както се е случвало след всяка нейна предишна операция, когато регионални сайтове споделяли данни за хирургичните ѝ интервенции.


zhelyo

Какво бихте си имплантирали?

Избери отговор!
Край