Днес е последният ден, в който не е прекалено късно да си купите дрехи за бала

Mar 22, 2017     zhelyo     2998
АСЕНОВГРАД - Днес е последният ден, в който не е прекалено късно да се сдобиете с костюм или рокля за абитуриентския си бал, предупреждават хора, обявени за експерти по това.


Зрелостниците, които държат да приличат на анорексични италиански мафиоти от евтин филм или ромски момичета на традиционния базар на булки, ще могат да си купят празничното облекло и след месец, ако решат, но ще е някак супер късно.


"Не може да оставяте това за последния момент. Трябва да навъртите хиляди километри, да пробвате двеста и осем опции и да потрошите супермного пари сега, така че в оставащите дни до бала си да ви стане тъпо от избора ви и да се проклинате, задето не взехте онази доста по-семпла рокличка, която поне не ви скрива джоланестите нозе" - споделят хора от бранша.
Търсенето на подходящите обувки е с краен срок до идната седмица, напомнят експертите, като към момичетата съветът е да си купят и подплънки, ортопедични стелки, мехлеми срещу пришки и по едни плътни чорапи, за да не се налага другите да гледат разранените им заприличали на току-що изваден пащърнак крака след първите 2 часа на абитуриентската вечер.


zhelyo

 

Купихте ли?

Избери отговор!
Край