Поради грешка в законите на извънредното положение са разрешени гей-браковете

Mar 23, 2020     zhelyo     3504
ЗАКОНОДАТЕЛНИЯТ ЗАДЕН ВХОД - Грешка от прибързване, недоглеждане и недоспиване в законодателната рамка на извънредното положение направи сключването на еднополови бракове законно.

Забраната за масови прояви, събиращи много хора накуп включва и сватбени тържества, но в наредбата е записано "между встъпили в брак мъж и жена", което изключва тези между мъж и мъж, жена и жена и всички останали нови полове, чието изброяване само ще натовари интернет връзката ни.

Това доведе до бързото възползване от вратичката и мигновеното сключване на 4 милиона гей-брака и последвали тържества с гости от Ломбардия, Амстердам, Брусарци и Турну-Мъгуреле.
Забелязващи детайлите хора твърдят, че това не е единствената извънредна пролука: Мерките за пътувания в открития Космос са разхлабени, а раждането на близнаци е криминализирано, за да не се скупчват много хора на едно място.

Шегите с Коронавирус са криминализирани, но в това време са станали задължителни шегите с Корана - нещо, считано за доста по-взривоопасно от пандемията.

Какви са извънредните законови разпоредби?

Избери отговор!
Край