Освидетелстват като слабохарактерни хората, приемащи ДПС за нормална партия

Jul 23, 2015     zhelyo     4524
СТРАНАТА - Слабохарактерните хора, които приемат или се преструват, че приемат ДПС за нормален участник в политическия живот на България, ще бъдат освидетелствани, а душите им - опявани от поп.


Тези хора ще бъдат лишавани от граждански права, право на развиване на бизнес с държавни ресурси и евросредства, както и да отглеждат деца, ако успеят да се възпроизведат.


"Редно е да затегнем мерките, защото ситуацията става удивително нелепа" - сподели абсолютно никой политик, понеже всички се правят, че ДПС е истинска партия, с която е редно да има диалози, а не шамари с опакото на ръката.
От ДПС пък отказаха коментар, както правят вече четвърт век, защото нямало смисъл да наливат масло в огъня, вместо да си плащат тайничко на пожарникар да го гаси.


Както е известно, страната ни е пълна с хора, които искат да бъдат тъстове на Данчо Ментата: Да харижат дъщерите си на нещо такова като депутата от ДПС срещу това да получат някоя порция, разпределена от обръчите на носителя на орден Стара планина Ахмед Доган. Разбира се, този орден бе връчен нему от Георги Първанов, който два мандата бе президент на страната, избиран от същите хора, подлежащи на освидетелстване.


zhelyo

Редно ли е?

Избери отговор!
Край