Миряните вече забравиха скорошния Великден и черкуването, отново са пълноценни задници

Apr 20, 2017     zhelyo     5611
СТРАНАТА - Миряните, отбелязали само преди няколко дни Великден, вече напълно забравиха ежегодното отбелязване на факта, че Божият син е бил жертван от Баща си, за да изкупи греховете човешки.


Палилите свещи, публикувалите снимки на яйца, агне и козунак в социалните мрежи и честитилите в захлас Христовото възкресение, към днешна дата се завърнаха изцяло към извънпразничното си битие.


Наблюдатели твърдят, че проповядваните смирение, любов, саможертва, хуманизъм и всевъзможна доброта са избледнели бързо още в края на почивния понеделник и вече повечето жители на страната се псуват с пяна на уста, мразят се, въртят си номера и си плюят взаимно в кочините.
Все пак има и хора, които като цяло не са задници, но пък те не се били смирили особено повече по Великден и нямали тръпка заради безусловната си и неспирна любов към човеците.


Очаква се следващата вълна от подобно смирение да дойде чак на Коледа с изключая на няколко празника, които hardcore миряните отбелязват, смирявайки се за по половин час.


zhelyo

Защо хората искат да станат по-добри, но все не успяват?

Избери отговор!
Край