Петъчен оптимизъм с Росен Плевнелиев - 09.08

Aug 9, 2013     zhelyo     4495
Рамазан пармезан, електорални единичета! Обичам празници и петъчен оптимизъм! Хайде сега българските медии да излязат от интернет и да продължаваме със седмичния обзор на новините.


Тема №1 сигурно е ветото на бюджетните изменения, което наложих. Много ми се сърдят управляващите, въпреки че не им е трудно да го преодолеят, като се изсипят на работа поне веднъж малко повече народ. Да си теглят заема и после да си блъскат главите, чудейки се как вие ще го изплатите. А аз ви знам какви сте прошлячета - пиете ми вече 56 дни евтина бира на фонтана!


Според мен ме мразят, защото чичо Бойко искал да ги свика по-рано, за да гласуват бюджетното вето. А те били ваканция и сега ще им я спрат. Е, все пак им се събират едно 10-ина дена ваканция, но колкото повече, толкова повече, както е казам Ахмедчо Пух.
Лудогорец би на мач Партизан и ще играе плейоф на Шампоанската лига. Хубава, разкошна новина, но пък на стадион Васил Левски имали единствено право да играят, а той бил зает за някакъв оркестър. Ех, че тюхчета стават.  Дано да се разберат оркестърът да свири зад вратата, така че хората хем ритане по топка да гледат, хем музика да слушат.


Иначе вечерях в Пловдив с мюфтии и вицепремиера на Турция по повод техния мюсюлмански празник. Беше много хубаво без български медии там. Нарекох го "Офшорната вечеря". Искам пак!


Хайде, електорални единичета. Оставям ви да се пазите от жегата и да сладуранствате. Гответе се за интересна друга седмичка. Цунки!

:) Плевнелиев

 

Налагате ли вето на тази анкета?

Избери отговор!
Край