Пеевски и Василев решават свадата си в предаването Съдебен спор

Jun 19, 2014     zhelyo     6497
ТЕЛЕВИЗОРА - Раздорът между депутата Делян Пеевски и банкера Цветан Василев ще се реши веднъж завинаги в престижното предаване по Нова Съдебен спор, обявиха продуцентите на шоуто.


Както е известно, през последните седмици двамата от най-добри партньори се превърнаха във врагове, каращи се за кредити, правещи си номера, поръчващи си убийства и изобщо - направиха свада, която само репортерът Жоро Игнатов да може да отрази в цялата ѝ махленска феерия.


В сюжета на предаването първо Делян Пеевски ще разкаже за отношенията си с Цветан Василев, като ще го обвини, че му иска пари и иска да го убива. Ще използва беден речник и правните му аргументи ще са с тежестта на балон с хелий.
Екипът после ще отиде до дома на Цветан Василев, който ще отвори вратата чорлав и по анцуг, а жена му ще излезе с лопата, за да подгони екипа. Ще удари Пеевски с лопатата и ще попита "празна ли е", визирайки държавната хазна. Банкерът ще откаже да дойде в студиото и негов защитник ще бъде Влади Въргала.


Очаква се в края на удивително зрелищното предаване фалшивият съдия да обясни, че двете страни са имбецили и спорът им е глупав, като ще ги освидетелства и ще минат под попечителството на някой с повече от двуцифрено IQ.


zhelyo

КОЙ ще спечели камъчетата на журито?

Избери отговор!
Край