Пеевски: Умният човек няма само кеш, има и злато и не позира за уличаващи снимки, ако е буден

Apr 10, 2024     zhelyo     1929
ПАРТИЙНИЯ ДОМ - Лидерът на ГЕРБ-ДПС и единствен неопетнен политик в страната Делян Пеевски обясни, че само наивник в днешно време държи спестяванията си в брой.

"Златото се доказа през годините като нещо, по-стабилно от постройка в парк Росенец дори. Но то е въпрос на интелект и ценности някой да се радва на хартийки като куче - на торта" - коментира следващият премиер на България.

Пеевски отправи критики към застъпниците на Живко Коцев, като ги упрекна, че не могат да очакват да е гарант за честни избори човек, който даже не е заспал, когато е сниман в уличаващи ситуации.
"Този човек работи като секретар. Уж мъж, а наравно с пудела се радва на щипка пари, подаръче и глезотийка. Как да каже после, че са ги подметнали до него, докато спинка?" - попита Пеевски, подчертавайки симпатиите си към доста по-умен бивш МВР-секретар.

Политикът-бизнесмен-следовател-евроатлантик сподели също, че за него е грешка на другите партии да делят хората на свои и чужди, след като от ДПС ги делят на полезни за вбъдеще и такива с отпаднала необходимост.

Може ли Живко Коцев да гарантира честни избори?

Избери отговор!
Край