ШОК И ЕМОЦИЯ! Пеевски продава прочутия опел, ето я офертата!

Jun 23, 2017     zhelyo     12359
МАЛКА ОБЯВА ОТ ГОЛЯМ ЧОВЕК - Човекът, заработил имането си с тия две ръце, един от краката, няколко страхотни идеи, иновация и бизнес-нюх Делян Пеевски пусна по Интернет обявата, с която окончателно слага край на студентския си начин на живот.


Депутатът с главно Д или главно 1, ако вярвате на тефтерчетата, предлага за продан иконата на своя аскетичен начин за постигане на успех - опела. Астрата, с чиято пъргавост и изненадваща мощ довчерашният активист от младежкото НДСВ е утрешен следовател, вдругиденшен директор на пристанище, зам.- министър, депутат, шеф на ДАНС и образ в чуждите огледала може да стане ваша срещу само 7500 лева, което по новия закон за парите в брой е 7 плащания на ръка по 999 лева и едно плащане от 507 лева.


Легендарното возило има педал за газ, педал за газ-газ и за гааааааааааааз, а едновременно с това е на бензин. В колата има бутон за гласуване в парламента и най-често върви в комплект с 3G и 2 S-класи, пълни с охрана и семки.
В колата са изричани максимум 2 псувни на ден, което я прави от почти среден клас автомобил, който освен всичко друго има и бутон за регистриране на друга Астра в КАТ и НАП.


Поради прекомерния успех на продавача реално и двете предни седалки се усещат като шофьорски. Към колата е включен комплект болтове за джанти мерцедес.


Ако не вярвате в съществуването на тази кола, айде цъкнете, да ви видим колко сте смели ТУКА


Потърсен за коментар защо се разделя с пословичния си автомобил, който дълги години бе единственото, изникващо в декларацията му пред Сметната палата, Пеевски сподели пред Не!Новините: "Бе намерих тука оферта за един пасат. Комби. С газова. И требва да освобода место в гаража, разбираш ли!"


Поръчкова публикация от олигархичното задкулисие
 

Продава ли добре името Пеевски?

Избери отговор!
Край