Пеевски и Борисов с клип в Tik Tok как минават Меморандума на ПП-ДБ с 200

Feb 22, 2024     zhelyo     1814
АЙДЕ, СПЕЦИАЛНО, ЗА БИТИВИ НОВИНИТЕЕ - 2/3 от не!коалиционните управляващи лидери пуснаха провокативно клипче как минават Меморандума на своите колеги с 200.

Клипчето е пуснато в профила @BoykoDelyanOriginalObsht и към редакционното приключване на новините е гледано над 82 милиона пъти, а коментарите варират от хвалебствия за демонстрираните умения и тарикатлък до упреци и изводи, че за това България е на това дередже.

Предложението за преразпределяне на държавните порции, което вчера бе оповестено от ПП-ДБ, бе игнорирано от притежателите на самите порции с превишена скорост и приповдигнато настроение.
От прокуратурата обявиха, че няма как да разследват видеозапис, дори да изглежда като самопризнание, защото в днешно време всичко може да е фейк и със сигурност единият няма къща в Барселона, а другият никога не е чувал за КТБ.

Същевременно от ПП-ДБ обявиха, че не искат да се стига до това, но са готови пак да арестуват Бойко Борисов, за да се стигне до нов диалог и сътрудничество в името на евроатлантическа България.

Укоримо ли е?

Избери отговор!
Край