Дават всички пари в България на Домусчиев, за да не се мъчат олигофрените с мислене

May 18, 2015     zhelyo     9731
ПЪЛЕН ТЪРБУХ, ПРАЗЕН ПОГЛЕД - След като Кирил Домусчиев съживи родната икономика, чиято фирма вдигна с държавни средства трибуна, която удържа на Бойко Борисов и Лиляна Павлова едновременно, правителството реши да му даде всичките пари.


"Г-н Домусчиев е доказан инвеститор, радетел на спорта, свободата на словото и безплатните зрелища и кренвирши за обикновения, редови българин. Нека му дадем пари да освежи държавата" - предложил е на заседание на Минсъвета финансовият министър Горанов, докато е осчетоводявал около 15-те продадени в Разград небезплатни билети за петъчното шоу на Цеца на разградската Алианц Арена.


Според управляващите нацията е олигофрен и не бива да остават пари и в самите хора, като те ще получават чалга, полуфабрикати и купони за Лафка, както и ще посещават мачове на футболната Лафка за без пари, така че да поддържат един посредствен, но достатъчен жизнен стандарт.
С парите председателят на КРИБ и Обществения съвет към БНР ще построи още трибуни, магистрали и каквото му скимне, но не навсякъде, така че да се ползва и военният ни хеликоптер.


Така Кирил Домусчиев ще стане нещо като новото Цветан Василев, но без банкова фасада, за да не изникнат след години тефтери, записи и такива досадни неща, които да занимават олигофрените.


zhelyo

Олигофрен ли си?

Избери отговор!
Край