И опорните точки бяха номинирани за лидер на БСП

Jul 22, 2014     zhelyo     3754
ПОЗИТАНО 20 - Битката за лидерското място на БСП се изостри още повече, след като за позицията на Сергей Станишев бяха номинирани и опорните точки на партията.


"Опорните точки са това, което държеше партията ни цяла през последните месеци на турболенции, олигархични зависимости и нелепи катарзиси. Само те успяваха да изгладят различията" - посочиха мотивите си за номинацията от областната структура на БСП в Нарния.


Според политолози опорните точки са фаворит за позицията, тъй като нито един от другите кандидати няма тези срещу тях, а дори напротив - ползвал ги е ревностно, за да оцелее политическият му имидж през последната година на абсурд, жалки изказвания и свещена тъпота в полза на правителството, което днес всички от БСП твърдят, че е зависимо от бизнес интересите на КОЙ.
Също така се предвижда опорните точки с лекота да проведат своята кампания за лидерската позиция, а ако не подкрепят други кандидати, вероятно те ще почнат да сричат, заекват и пелтечат.


"Ние ще продължим да мислим вместо вас, другари!" - обещаха опорните точки на членовете на партията, за да спечелят мандат начело.


zhelyo

Ще измъкнат ли БСП от блатото на забравата опорните точки?

Избери отговор!
Край