Общината за липсващия асфалт: Тротинеткаджиите при спирането правят едно приплъзване...

Mar 7, 2023     zhelyo     3563
СОФИЯ - Асфалтовата настилка на северната тангента ерозира и вятърът я разпилява заради жълтопаветния офисен планктон с големите заплати.

Това становище обяви Столична община чрез нейния временен говорител Йорданка Фандъкова по адрес на разкритията на служебното правителство и извършените арести на наши хора по случай, че 1/3 от асфалта на новоположените участъци липсва.

"Тия сояджии, дето пият мляко от всякакви ядки, нищо чудно да си правят и асфалтово мляко. Друг вариант е с тротинетките да правят едно приплъзване на горните словете, за да снимат после пукнатини" - е експертното становище на представители на упавляващата коалиция в Столичния общински съвет.
Според градската управа атаките са целенасочени и не са нищо ново, а арестите са като при тези на Бойко Борисов и Влади Горанов - очаквани, но прокуратурата е оглавена от човек с главно Г и ще влезе в положение.

"Хора, дето не са положили една перка на акула, но с претенции до 3 етажа над кота корниз, го правят. Качват снимки в соцмрежите и отдолу хейт. Не заслужават и тия ограничители за велоалеи, дето се счупиха на третия ден." - наскърбени са в Общината.

Кой би имал интерес да липсва асфалт?

Избери отговор!
Край