Противници на НАТО поискаха мир, заплашиха с ядрени бомби

Feb 11, 2015     zhelyo     5479
ФОНТАНА, НА КОЙТО ПЛЕВНЕНЛИЕВ ПЕРЕ - На протест пред Президентството хора, говорещи на CAPS LOCK, поискаха НАТО да си ходи, за да се запази мирът, а ако това не стане, се заканиха да изтръгнат сърцата на съюзническите ни войски.


"Ние сме последните закрилници на мира и любовта между народите. Светът е полудял и ние настояваме да бъдем послушани да не се допускат сили на НАТО у нас. Иначе ще пишем на г-н Путин да ни пусне бомби" - споделиха събралите се пред работата на Плевналиев хора.


Миролюбците обявиха готовност да нападнат всеки, който не е съгласен с тях, или поне да го напсуват пошло, но със самодоволство като да са много изобретателни.
Самият Росен Плевенлиев сподели, че ако зависеше от него, нямаше да даде на танковете да идват, нито на руснаците да насочват бомби, но като човек със сключен договор със световната конспирация бил длъжен да спазва заповедите на рептилите, за да не дължи неустойки.


Плевелиев допълни, че се надява силно НАТО да не изнасили български жени както са правили руснаците след Втората Световна, защото нов стокхолмски синдром съвсем ще обърка нацията.


zhelyo

Какво е мирът?

Избери отговор!
Край