NASA с дръзка мисия, ще търси дали наистина в ГЕРБ има и читави хора

Jul 26, 2017     zhelyo     7119
САЩ - NASA обяви началото нова дръзка научна мисия, с която изуми света. Космическата агенция ще търси нещо,  чието съществуване се предполага, че теоретично е възможно, но не е доказвано досега.


"Да, Анонимните бяха прави преди няколко седмици, че ще опитаме да докажем нещо подобно. Но не става дума за наличието на извънземни раси. Става дума за наличието на читави хора в редиците на ГЕРБ" - споделиха от NASA на пресконференция, получила широк отзвук по цял свят и дори в тайна мъничка планета, живееща в червеното петно на Юпитер.


Експедицията ще се проведе в България и за целта в атмосферата на страната ни ще бъде спусната космическа сонда, от която ще излезе захранван от миниатюрен руски ядрен реактор роувър българоход, който ще обикаля България в търсене на данни за читави хора в ГЕРБ.
"Имаме специален модул, търсещ съвест, чест, морал, самокритичност, смелост, а не покорно слагачество, суджуци и тотално безличие" - споделят детайли от научния си подход от НАСА.


От БСП изненадващо изразиха недоволство и се обърнаха към NASA: "Прахосничество! Всички знаят, че ГЕРБ е като нас. И читави хора уж има, ама никой не ги знае кои са. С парите за тая експедиция може да направите нещата, които обещаваме, докато не се озовем на власт!"


zhelyo

 

Има ли и читави хора в ГЕРБ?

Избери отговор!
Край