Над милион се преброиха онлайн, нито един не e попълнил правилно

Feb 5, 2011     zhelyo     1910
За 4 дни от началото на преброителната кампания, онлайн са се преброили над милион българи, като нито един от тях не е дал напълно верни отговори, съобщават от Национално статистическия институт. Според експерти това се дължи най-вече на необичайната малоумност на анкетната карта, която притежава определено изнервящ характер.

 

Статистката сочи, че въпросите свързани с главата на семейството, главата на домакинството и всички други възможни глави (книги, телесни и др.), са породили най-много псувни по адрес на системата. Друг интересен въпрос бил този, в който попълващият трябва да отговори дали е грамотен или е неграмотен, но пък е завършил 8 клас, посредством късмет и връзки с директора.
 

Неясно остава защо ни питат дали сме грамотни, а никой не се интересува от емоционалното ни състояние и не ни пита дали сме самотни.

 

От по-интересните въпроси са и колко квадратни метра е разстоянието от възглавницата до тоалетната ви чиния и познавате ли човек, който да живее в България повече от една година и се чувства щастлив.

 
Въпрос, който също буди подозрения за интелектуалната способност на съставилите анкетните карти, е този дали на 25 януари 2011 г. (вторник) между 3 и 4 часа следобед сме си мислели за розови понита и плюшени мечета.

 

Междувременно стана ясно, че напливът на автобуси от Турция към България е грешка. Организаторите на пътуванията не могли да си преведат какво се случва в страната ни и помислили, че пак има избори.
beasta

А вие преброихте ли се онлайн?

Избери отговор!
Край