Нацията: Всички държавни пари за медии да идат в Не!Новините

Apr 23, 2020     zhelyo     5968
ОТ СЪРЦЕ - Близо 99.9% от населението на страната се обедини около тезата, че от всички медийни напъни, измислици и изчекване на истината, на Не!Новините най-много им се получава.

Според всякаквите хора, съставящи обществото в родината именно медия №37 в страната и №32 в света заслужава да получи държавни пари по време на кризата, след като сигурно рекламирането в нея е скачено с цените на петрола и секс услугите в Буковлък.

"Първо, Не!Новините лъжат почти забавно и не са допринесли за изкупуване на тоалетни хартии, тамифлу, антибиотици, брашно и паники от 5G и какво ли не. Т.е. са безобидни в сравнение с повечето други медии в страната" - споделя нацията.
"Второ, Не!Новините нямат нужда от милиони, за да хранят бездарни мисирки и само с няколко шишета ирландско уиски на седмица, ще задържат нивото си и фамозния си журналистически интегритет" - самодопълва се нацията с нещо, което 100% мисли и няма повод да се съмнявате, ако сте някой от държавата и се чудите дали да замерите с пари въпросната медия.

"И шесто, ако Не!Новините забогатеят, може да започнат да пращат силиконени мисирки по пресконференции вместо това, което се има сега като задавачки на предварително одобрени, които далеч не радват ни съвест, ни око, ни слух."

Колко държавни пари да се обсипят в гушата на Не!Новините?

Избери отговор!
Край