Вижте кои депутати влизат в националния отбор по предатели и ще играят за световната титла

Jul 12, 2023     Radoslav Nedelchev     2289
КАРИОТ 2024 – Първенството по предаване на нации ще се състои в израелския град Кариот и в него ще вземат участие страните от дъното на класациите в ЕС, както и много държави от Третия свят и Близкия Изток, а дори и от прогнилия по-назапад.

„Това е първият такъв голям форум, който организираме и се надяваме да се получат силни мачове. Отборите са опитни, спортистите струват милиони и има какво да се види“, коментират организаторите от Отворено общество.

Ще бъдат правени сглобки, непочтени коалиции, ще се спекулира с всякакви глобални въпроси и тимът, който предаде интересите на нацията си за най-много пари, ще бъде обявен за победител.
Освен няколкото фашизоидни елемента, доноснически българи, слуги на посолства и колекционери на кюлчета, в състава влизат ютубъри, новинари и таксиметрови шофьори.

„Ня‘ами търпений да покажим качествата си на турнира, очертава се горещо израелско лято, ако играйм нашта си игра, Господ се надявами отново да е българин“, коментира нашият старши-треньор от ютюб с опит в сводничеството в Испания.

А на въпроса в заглавието отговора няма да го издадем, поради регламента за защита на личните данни на ЕС, но може и да са всички.  

Съгласни ли сте да получавате по имейл информация за отбора по национални предатели?

Избери отговор!
Край