Нацията иска масаж с щастлив край, след като научи, че държавата ще струва по 4.5 бона

Dec 10, 2014     zhelyo     4947
У НАС - Нацията изрази готовност да получи своя заслужен масаж с щастлив край, след като разбра, че хрантутенето на яловата и безполезна държава струва средно по 4.5 хил. лева на човек.


През 2015 г. държавата ще струва на всеки гражданин 4579 лв., а освен това ще натрупа дълг от негово име за 3418 лв, срещу което е съвсем логично всеки гражданин да получи СПА уикенд в нормален хотел, съпроводен от луксозна компаньонка, а всяка гражданка - да получи по-шикозна пералня с много функции.


"За тия пари, ако няма happy ending, не знам к'во ще да е?" - сподели човек, вдъхновено вярващ, че скъпото вещае качество.
"Касовата бележка", която Институтът за пазарна икономика традиционно разработва, за да онагледи държавните разходи в планирания бюджет за следващата година, разгневи много българи, които смятат, че ще е по-изгодно с тея пари да се бършат вместо тоалетна хартия.


Представителите на държавата тържествено поеха ангажимент да не ги грее, а раздутите и нелогично разпределени държавни пари да не допринесат за нищо смислено за поредна година.


zhelyo

 

На колко пари годишно оценявате услугата държава?

Избери отговор!
Край